Krenulo asfaltiranje južnog dijela korza. Kada će prava rekonstrukcija, nitko ne zna

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Da je sve kako je planirala Gradska uprava već bi se mjesec dana izvodili radovi na rekonstrukciji korza, inače projekt vrijedan 11.5 milijuna kuna.

No, umjesto toga jutros je počelo asfaltiranje južnog dijela korza, a kada će krenuti prava rekonstrukcija, nitko još ne zna.

Podsjetimo, iz Gradske uprave najavili su još zimus da će rekonstrukcija korza krenuti početkom travnja i to u tri faze.

Budući da će radovi trajati gotovo godinu dana, iz Gradske uprave su odlučili sredinom ožujka ‘zakrpati’ samo sjeverni dio korza jer će radovi krenuti s južne strane, dakle od Gimnazije. Zbog toga, kako su rekli iz Gradske uprave, nije bilo potrebe krpati južni dio jer radovi samo što nisu počeli.

No, sredinom travnja uložena je žalba na odabir izvođača radova na korzu kojeg je dobila tvrtka MATO EL- D iz Ivanić Grada.

Zamjenik gradonačelnika Igor Brajdić početkom svibnja izjavio je da se na odluku žalbe prosječno čeka oko dva mjeseca, možda i više i da naravno ne zna što će biti odlučeno, stoga su iz Gradske uprave odlučili na kraju ipak ‘zakrpati’ i južni dio korza tako da građani ne hodaju po rupama, kamenju i prašini dok se zavrzlama oko izvođenja radova na korzu ne riješi.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!