Najnerazvijenija općina županije i dalje ima predškolsku igraonicu. Ali ne zahvaljujući načelnici

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Rad predškolske igraonice u Zrinskom Topolovcu već sedmu godinu za redom omogućuje INA uz pomoć Socijalne zadruge ‘Pružimo ruke’. Sve to provodi se pod projektom ‘Djeca su naša budućnost’, a danas su dječicu i igraonicu posjetili predstavnici Ine i Socijalne zadruge koji su djecu darivali i s prigodnim poklonima.

-Hvala domaćinima, hvala Udruzi koja je naš partner već sedam godina. Drago mi je da će se ova suradnja nastaviti i ubuduće. Mi ovdje imamo već dugi niz godina proizvodnju nafte i plina i moramo nešto vratiti zajednici i baš mi je drago da to radimo pomažući djeci i mladima – rekla je Željana Kljaić, direktorice Ine za Regiju sjeverne Hrvatske.

Predstavnica Socijalne zadruge ‘Pružimo ruke’ također je iskazala zadovoljstvo s navedenom suradnjom.

-Gospođa Đurđa Adlešić nažalost danas ne može biti s nama, ali još uvijek radi na ovakvim projektima. Drago mi je da sedmu godinu uz potporu Ine možemo ostvariti ovaj program koji se provodi do kraja školske godine pa onda na jesen opet. Zadovoljstvo mi je da imamo ovakav odaziv djece i da se svi vesele i mi iz Socijalne zadruge ćemo i dalje nastaviti pomagati – rekla je Mihaela Boltižar.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!