Bilobrk najavljuje senzaciju, Lovrić bez tri standardna igrača

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Sutra se u Ždralovima igra veliki derbi 3. HNL Sjever u kojem domaća Mladost dočekuje NK Bjelovar.

Situacija dva kola prije kraja prvenstva je sljedeća. Polet je vodeći s 57 bodova, Mladost iz Ždralova ima 56 dok NK Bjelovar na kontu ima 54 boda. Da se radi o iznimno važnoj i teškoj utakmici potvrđuje i činjenica da će pravdu na terenu dijeliti prvoligaški sudac.

Inače, Bjelovar je u prošlom kolu deklasirao vodeći Polet s 3-0 i momčad trenera Bilobrka je u velikoj formi.

-Nema euforije kod nas, mi smo svoje napravili i cilj je ostvaren. Bili smo osmi zimus, a sada smo treći. Fenomenalno smo odradili polusezonu, a sada idemo po senzaciju. Mladost ima puno više novaca, puno više igrača i oni su space shuttle za ovu ligu, ali doveli su se sada da se moraju vaditi na nama i svakako su pod većim pritiskom. No, nas to ne zanima, ne zanima nas ni bod, mi idemo po pobjedu – kazao je trener Bilobrk i nastavio.

-Pozivam publiku da dođe u što većem broju. Pozivam i Mladost da igra nogomet, da ne nabijaju pa neka u igri pokažu jesu li bolji. Mi dolazimo igrati i pobijediti – istaknuo je Bilobrk.

Trener Mladost Danijel Lovrić istaknuo je da sutra neće nastupiti tri standardna igrača.

-Prvotimci Jakšić, Čovo i Abramović imaju tri žuta tako da moramo odrediti zamjene za njih. Realno, za kvalifikacije za Drugu ligu nama bi i bod bio dobar, ali ne možeš pripremati utakmicu na bod tako da idemo otvoreno po pobjedu – rekao je Lovrić i dodaje.

-Stadion će sigurno biti ispunjen do posljednjeg mjesta. Čuo sam i da neka delegacija iz HNS-a dolazi. Znači čuje se na daleko za naše momčadi. To će biti praznik nogometa, i iako su naše međusobne utakmice uvijek tvrde bez puno prigoda, vjerujem da će to biti jedna prava utakmica – kazao je Lovrić


PODIJELI S PRIJATELJIMA!