Hrebak: ŽRK Bjelovar ostvaruje povijesne rezultate, još kad bi to prepoznali naši poduzetnici…

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – ŽRK Bjelovar ostvario je povijesni rezultat proteklog vikenda. Naime, rukometašice trenera Darija Obrana ostvarile su ulazak u finale Hrvatskog kupa gdje su na kraju od njih ipak bile bolje rukometašice Podravke.

Također, bjelovarske rukometašice će gotovo sigurno osvojiti treće mjesto u prvenstvu. Povodom navedenih uspjeha primio ih je gradonačelnik Bjelovara Dario Hrebak.

-Čestitam od srca na ulasku u finalu, to je povijesni rezultat i ja sam ponosan na naše rukometašice kao, vjerujem, i svaki Bjelovarčanin. Također čestitam i na trećem mjestu u Hrvatskoj. To su zaista veliki rezultati – kazao je gradonačelnik Hrebak i dodao.

Klub zaslužuje snažnog sponzora

-Nažalost, teško je parirati Podravki i Lokomotivi koji imaju milijune. Žao mi je što ŽRK Bjelovar nema više novaca pa da se to još malo digne. Grad Bjelovar ne daje malo novaca, već jako puno, možda i previše, ali tako smo se odlučili. Ali tužan sam što bjelovarsko gospodarstvo ne ulaže u ovaj fantastičan klub i ove djevojke. Grad godišnje ulaže gotovo milijun kuna. To je jako veliki novac, ŽRK Bjelovar je drugi klub u gradu po primanjima iz Gradske uprave, prvi je RK Bjelovar. Ali, za još veće rezultate to nije ni blizu dovoljno i tu bi trebali iza kluba čvrsto stati i bjelovarski privatnici. Nažalost, to se sada ne događa i ja na to ne mogu utjecati, ali nadam se da će se to promijeniti – istaknuo je gradonačelnik Hrebak.

Kapetanica ŽRK Bjelovar Mirna Gašparović istaknula je da su ostvarile veliki rezultat iako se na početku sezone to nije očekivalo od njih.

-Hvala Gradu što je uvijek tu uz nas. Čestitam svojim curama, napravile smo uspjeh koji nitko nije očekivao. Ja sam u ovom klubu otkad znam za sebe i da mi je netko na početku rekao da ću biti tu gdje jesam ne bi mu vjerovala. Mi samo možemo obećati da ćemo naporno trenirati i dalje i pokušati napraviti slične, a možda čak i bolje rezultate sljedeće sezone – kazala je Gašparović.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!