Demokratski HSS osnovao novu organizaciju, kažu da su sada među najvećima u županiji

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Demokratski HSS od sinoć u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji ima devet lokalnih organizacija i preko 500 aktivnih članova, izvijestili su iz te stranke. Naime, organizacija je osnovana i u Velikom Trojstvu. Za predsjednika velikotrojšćanskog DHSS-a Velikog Trojstva izabran je Vjenceslav Mikulić, a za njegovog zamjenika Siniša Kovačić.
-Smatramo da se trenutno nalazimo među dvije, tri najveće stranke u županiji. Trenutno imamo organizacije u Bjelovaru, Daruvaru, Čazmi, Štefanju, Kapeli, Šandrovcu, Hercegovcu, Siraču i Velikom Trojstvu, a u pripremi imamo još nekoliko – poručili su iz DHSS-a, koji imaju i objašnjenje za rast broj članova.
-Nismo stranka kupovanja stolica. Nama je želja osvježiti prostor pozitivnom politikom, povećati standard građana i vratiti ponos stanovnicima županije i države. Govorimo otvoreno, britko, jasno i tražimo rješenje svih nivoa od općine, grada, županije i države. Trenutno u državi postoji samo Demokratski HSS i Nedemokratski HSS sve drugo su manje strankice HSS-a zanemarivog članstva – kazao je šef županijskog DHSS-a Ivan Beljan koji je pozvao sve simpatizere Demokratskog HSS-a da im se i službeno pridruže.

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!