Kada Grad poduzetniku treba uzeti novac brzi su, a kada treba organizirati rad u dvije smjene – ne znaju

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Zbog radova na aglomeraciji potpuno je zatvoreno raskrižje Bakačeve i Ulice Krste Frankopana o čemu smo već pisali.
No, veliko nezadovoljstvo sporim izvođenjem radova iskazuju građani koji žive u navedenom dijelu grada, ali i poslodavci koji rade u blizini raskrižja. Jedan od njih je i Mario Šimotić iz tekstilne tvrtke TESA Perković.

-Pa do nas se može doći samo helikopterom. Ovakvo zatvaranje je veliki gubitak za nas. Ali u redu, razumijem da se mora kopati i ok. No, ne razumijem da se to tako sporo radi. Jučer je bio divan, sunčan dan. Radnici koji to rade su otišli doma malo poslije 14 sati. Nisu oni krivi, takva im je satnica, ali zašto nije osigurano da se radi u dvije smjene tako da se cijeli dan može iskoristiti. Onda bi to sve bilo završeno za tjedan dana, a ne do desetog lipnja. Ako će uopće biti tada gotovo – priča nam Šimotić i nastavlja.

-A naravno da se zna zašto se ne radi u dvije smjene. Zato što bi to Vodne usluge i Grad više koštalo. A nije ih briga što mi zbog toga gubimo novac. Mi, koji plaćamo poreze, spomeničke rente i ne znam šta sve ne. Osim što radnici znaju otići oko 14 sati doma, vidim i da ih je malo, i naravno da ne stignu. Pisao sam i gradonačelniku i pročelnici i dobio sam neke protokolarne odgovore. Kažem, u redu. Mora se to obaviti, ali ne razumijem kako nikome nije u interesu da se to ubrza. Pa Bakačeva je mjesecima zatvorena i nikome ništa. U inozemstvu bi se pola grada izgradilo u tom periodu, a ne jedan dio ulice – kazao je ogorčeni Šimotić.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!