Dođite na koncert za plaćanje maturalnog putovanja učenice izbjegle iz Ukrajine

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Lions Klub Nasta Rojc organizira lijepi, pravi ljetni događaj, koncert na otvorenom, u prekrasnom ambijentu atrija našeg Gradskog muzeja. Koncert će se održati 3. lipnja u 19 sati.
Svirat će nam Bjelovarski trio u sastavu Vedran Milić, Vanda Novoselec i Viktor Ključarić, zatim Neven Šverko – violončelo, učenici Glazbene škole Bjelovar, pjevat će nam sopranistica Valnea Vretenar, mješoviti pjevački zbor Horkud Golub, a bit će i nešto glazbenih iznenađenja, objavili su iz Lions kluba. Detalje su bjelovarske Lionsice objavile na svom Facebook profilu.
-Zašto koncert 2 u 1? Zbog potreba koje su se, jedna za drugom pojavile, pa smo odlučile ovako….
Prva potreba je financiranje maturalnog putovanja jedne učenice, izbjeglice iz Ukrajine, čija je obitelj odlučila trajno ostati u Hrvatskoj. Njih osmero, u Bjelovaru, otac radi. Ali njih osmero, a učenica pohađa sedmi razred, uči hrvatski, uklopila se u razred, no nemaju financijskih mogućnosti za financirati ovakav put, tako naglo, na brzinu.
Druga potreba se pojavila isto tako naglo – ispostavilo se da na dječjem odjelu bjelovarske bolnice nema komarnika, a da je vruće, da su prozori otvoreni, da rade svjetla i da ludi komarci navaljuju nesmiljeno na dječicu, koja su i tako bolesna i loše. Nadamo se da ćete razumjeti i ovu potrebu, svatko od nas ima nekog malog, tko bi mogao tamo završiti….
Stoga je ulaz na koncert zamišljen nakon doniranja 50,00 kuna. Možete kod nas tražiti kartu, ili uplatiti na naš IBAN: HR5624020061100950960, s napomenom “Za koncert”.

Hvala vam svima, znanima i neznanima na sudjelovanju! Idemo raditi dobro, a mi ćemo vas obavijestiti o svakom koraku u našim akcijama, kao uostalom i uvijek do sada, poručuju Lionsovci.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!