Unatoč novoj tribini Mladost iz Ždralova kvalifikacije igra na Gradskom stadionu. Evo zašto

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Mladost iz Ždralova osigurala je kvalifikacije za popunu Prve ligu (drugi rang natjecanja) te će u subotu u 17.30 sati biti domaćin NK ‘Grobničan’ o čemu smo sve već detaljno pisali.

No, unatoč novom stadionu čija je vrijednost oko 8.5 milijuna kuna Mladost će ulazak u Prvu ligu pokušati ostvariti na Gradskom stadionu u Bjelovaru. Zašto je to tako upitali smo direktora kluba Vjekoslava Čalušića.

-Kao što svi znaju, sagradili smo novu prekrasnu tribinu, no kompletni radovi još nisu gotovi tako da trenutno još nemamo licencu za Prvu ligu. Moramo još srediti neke unutrašnje prostorije, parkiralište i neke sitnice. No, nema nikakvih problema. Mi smo još prošle godine prijavili Gradski stadion koji je prošao HNS inspekciju i kvalifikacije ćemo tamo igrati, a ako prođemo u Prvu ligu, sve potrebno na našem stadionu ćemo dovršiti vrlo brzo te ćemo do jeseni to jest početka nove sezone imati potrebnu licencu i Prva liga će se igrati u Ždralovima. Naravno, ako prođemo kvalifikacija – objasnio je Čalušić.

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!