Muškarac mahao nožem pred zaposlenicima gradske uprave

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Bjelovarska policija je izvijestila o nesvakidašnjem slučaju zbog kojeg su intervenirali u bjelovarskoj Gradskoj upravi.

Naime, kako stoji u policijskom izvješću, u razdoblju od 26. svibnja do 02. lipnja, u Bjelovaru, na Trgu Eugena Kvaternika, 55-godišnjak je dolazio u zgradu gradske uprave gdje se neovlašteno kretao po zgradi ulazeći u urede i druge službene prostorije te na zahtjeve zaposlenika i zaštitara odbijao se udaljiti iz zgrade.

-Jednom prilikom je vrijeđao i omalovažavao zaštitara dok je jednoj zaposlenici pokazivao hladno oružje što je kod nje izazvalo strah i uznemirenost. On je zbog vike i galame u prostorijama koje su dostupne i drugim građanima, ulaska u prostorije predviđene za rad zaposlenika te odbijanjem izlaska iz njih počinio prekršaj iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, dok unošenjem oružja u zgradu gdje je oružja zabranjeno te pokazivanjem oružja on je počinio i prekršaj iz Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana tako da protiv njega slijedi optužni prijedlog Prekršajnom odjelu Općinskog suda u Bjelovaru – izvijestili su iz policije.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!