[FOTO] Mladost zapela na posljednjoj prepreci kvalifikacija za Prvu ligu

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Danas su na prepunom Gradskom stadionu u Bjelovar Mladost iz Ždralova i HNK Vukovar 1991 igrali finale kvalifikacija za popunu Prve HNL.

Mladost Ž. – Vukovar 1991 0:2

MLADOST: Srbljanović, Herceg, Abramović (od 64. Vrbanić), Džijan, Žabec, Jakšić, Guja, Behram, Ivetić, Baraban, Čovo, TRENER: Danijel Lovrić.

VUKOVAR: Marijanović, Jukić, Robaina (od 60.Lugo), Gonzalez, Radošević, Pavičić, Tustonjić, Barišić, Tadić, Vuksan, Filipović, TRENER: Miroslav Bojko

STRIJELCI: 0:1 Barišić (11), 0:2 Aleksić (59)

Nakon pobjeda nad Grobničanom i Zagorcem iz Krapine umorni igrači Mladosti bez važnog igrača veznog reda Brezine dočekali su momčad iz Vukovara. ‘Redsi’ su odmah na početku preuzeli inicijativu, ali u 11. minuti šok za domaćine. Barišić bježi obrani Mladosti, izlazi sam na vratara Srbljanovića i sigurno poentira.

Nakon zgoditka, igra se potpuno seli na polovicu Vukovara. Mladost dominira i kruži oko šesnaesterca Vukovara i na jedna od mnogobrojnih ubacivanja Ivetić visoko skače i glavom pogača prečku u 32. minuti. Samo pet minuta poslije Guja sa šest metara skače sam i glavom puca tik do stative.

U nastavku utakmice nastavio se pritisak Mladosti na polovici Vukovara, ali bez konkretnih šansi za Ždralovčane. I onda novi šok za domaćine. Gonzales dugom loptom sjajno mijenja stranu, naletava Aleksić koji izbija sam pred vratarem Srbljanovićem i sigurno poentira za 0-2.

Mladost je nakon drugog primljenog gola sve ‘bacila’ u napad, ali sigurno i iskusna obrana Vukovara je sve iskontrolirala tako da do kraja utakmice nekih većih šansi Ždralovčani nisu stvorili.

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!