[FOTO] Kuća za odmor u Kapeli oduzima dah. Uskoro dobiva kategorizaciju

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Silvija Njegovac vlasnica je predivne kuće za odmor u Kapeli koju su danas posjetili gradonačelnik Dario Hrebak, načelnik općine Kapela Danijel Kovačec i direktorica TZ Bilogora-Bjelovar Ana Kelek.

Inače, Silvija Njegovac na Javnom pozivu za Turističke zajednice Bilogora-Bjelovar dobila je bespovratna sredstva koja je uložila u kuću za odmor koja sada čeka kategorizaciju.

-Imali smo kuću već sedam godina i odlučili je urediti. Ideja je došla samim javnim pozivom, dakle negdje u zimi. Iznenađenje nam je bilo da se kontinentalni turizam razvija, pogotovo u našim krajevima i zahvaljujem Gradu Bjelovaru i TZ Bilogora-Bjelovar što su nam dali ideju i što su nam omogućili da se javimo na javni poziv i dobili smo bespovratna sredstva za uređenje. Uložili smo jasno i puno svojih novaca – rekla nam je Njegovac i nastavila.

-Kuća je 85 kvadrata, smještajna jedinica za šest osoba, imamo podno grijanje, prostori su klimatizirani, bazen je 8×4 i grijan je što znači da rana sezona može početi, dakle već u travnju što se kupanja tiče. Sada čekamo kategorizaciju, potpisali smo ugovor s agencijom i na tržište izlazimo 1. srpnja – kazala je Njegovac.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!