Dubravko Šimenc: Volim doći u sportski Bjelovar podržati vaterpolo, držim fige za fantastične Terme

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Dubravko Šimenc, olimpijski pobjednik te svjetski i europski prvak u vaterpolu u subotu će s legendama zagrebačke Mladosti odigrati utakmicu na bjelovarskom bazenu.

-U Bjelovaru se pokreće jedna jako lijepa vaterpolo priča i naravno da ja i moji prijatelji veterani želimo to podržati. Između ostalih, doći će i Tomislav Paškvalin, dvostruki olimpijski pobjednik koji je prvi vaterpolo turnir odigrao upravo u Bjelovaru. Znam da je Bjelovar rukometni grad, ali ima veliku tradiciju i u vaterpolu. Ja sam vezan i obiteljski s Bjelovarom jer dio obitelji mi živi u Bjelovaru, a poznajem dobro i braću Navojec, Petrekovića, Hrvoja Horvata i druge. Bjelovar je sportski grad i baš ga cijenim – kazao je Šimenc i dodao.

-Vaterpolo je skroman sport, ali najuspješniji hrvatski sport i svakako želim pomoći tamo gdje se vaterpolo širi, a u Bjelovaru, vidim, postoji ta energija. Upoznat sam s projektom vašeg gradonačelnika ‘Terme Bjelovar’ i vidio sam ga u 3D-u. To je nešto fantastično i zaista navijam da se to ostvari. To bi bila velika stvar za sport, dakle i vaterpolo, medicinu i turizam. Što se tiče naše utakmice, doći ćemo igrati, družiti se, popularizirati još više vaterpolo u Bjelovaru i uvijek podržavam sredine koje promiču vaterpolo – zaključio je Šimenc.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!