Umirovljenici i djeca ovog ljeta do bazena mogu otići vlakom i dobro se zabaviti

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

VELIKI GRĐEVAC – Ove godine na bazenima u Velikom Grđevcu su se, osim za dodatne sadržaje za posjetitelje, pobrinuli i za ponude koje se posebno tiču umirovljenika i djece. Što je u planu za umirovljenike, zna ravnateljica Kulturnog centra Mato Lovrak, Zvjezdana Galkowski.

– Mi smo ove godine predvidjeli nove ponude za nove ciljane skupine, prije svega za umirovljenike koji vjerujem da u ljetnim mjesecima trebaju malo osvježenja i predaha, a u Velikom Grđevcu na bazenima i drugim lokacijama to mogu naći. Pozivamo ih na putovanje “Vlakom kreacije do imaginacije”, želimo im vratiti osmijeh na lice i vratiti ih u bezbrižne dane djetinjstva te oživjeti sjećanja na Peru Kvržicu i njegovu družbu, Milana i Dragu i sve one dogodovštine zbog kojih i danas najmlađi posežu za djelima Mate Lovraka – ističe. Izlet za umirovljenike uključivat će vožnju vlakićem iz Kulturnog centra na bazene u Velikom Grđevcu.

– Vlak u snijegu i Družba Pere Kvržice danas su smješteni u Lovrakovom centru, a tamo se naši umirovljenici mogu okrijepiti dobrim obrokom u bistrou Stari mlin, a naš vlakić koji je također svojevrsna atrakcija odvest će ih na osvježenje u naše bazene i hidromasažu koja se nalazi samo kilometar i pol od Lovrakovog centra – navodi. Otkriva i cijenu izleta po jednoj osobi.

– Cijena koju smo predvidjeli za sve to je 70 kuna. Ona uključuje i obrok i prijevoz vlakićem i ulaz u bazen, tako da mislim da je to povoljno. Mi ćemo se obratiti udrugama umirovljenika i vjerujemo da će biti zainteresiranih i da će ugodno provesti vrijeme u Velikom Grđevcu – naglašava. No, osim umirovljenika, u Velikom bi se Grđevcu mogli dobro provesti i oni najmlađi.

– Resursi koje imamo omogućuju nam da ponudimo svima onima koji sada slave rođendan da ga proslave u Lovrakovom centru. Ponajprije se to odnosi na one najmlađe koji tamo mogu organizirati proslavu. U Lovrakovom centru nalazi se i dječje igralište uz naravno vlak i mlin tako da je ugođaj drugačiji nego bilo gdje drugdje, a vlakić ih može odvesti na kupanje na bazen gdje možemo organizirati i animatora koji će ih zabaviti. Ovog ljeta možemo biti dobar izbor za proslavu rođendana pa pozivamo roditelje da razmisle o našoj ponudi i što prije nas nazovu kako bi rezervirali termine – zaključuje.

Za rezervacije termina možete nazvati broj 043 211 405 ili 099 471 5251 ili se javiti na društvene mreže Kulturnog centra Mato Lovrak ili na mail adresu kuc.matolovrak@gmail.com.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!