Privatni iznajmljivači javite se! Osigurano pola milijuna kuna za podizanje kvalitete usluga

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Turistička zajednica Bjelovarsko-bilogorske županije objavila je Javni poziv za podizanje kvalitete pružatelja usluga smještaja s područja Bjelovarsko-bilogorske županije za 2022. godinu. Privatnim je iznajmljivačima na raspolaganju ukupno 500 tisuća kuna koje su osigurali Hrvatska turistička zajednica, Bjelovarsko-bilogorska županija i Turistička zajednica Bjelovarsko-bilogorske županije.

Pojedinačno se najviše može dobiti 30 tisuća kuna odnosno financirat će se do 50 posto prihvatljivih troškova (bez PDV-a). Prihvatljivi troškovi financiranja su obnova, rekonstrukcija i opremanje postojećih smještajnih kapaciteta te njihovih pratećih sadržaja, zatim dodatnih sadržaja uz bazene, obnova i opremanje kampova, hortikulturno uređenje okoliša, uređenje i opremanje dječjih igrališta, pješačkih i poučnih staza, gradnja vidikovca.

– Sličan poziv imale su i druge županije i svugdje se pokazalo da se to odrazilo na turistički promet i da je mjera dobro pogođena. Mi ćemo, naravno, s tom mjerom nastaviti i u idućim godinama, a planirat ćemo i povećanje iznosa koji bespovratno dodjeljujemo iznajmljivačima – poručio je župan Marko Marušić koji je ujedno predsjednik TZ Bjelovarsko-bilogorske županije.
Javni poziv otvoren je do 10. kolovoza, a sve informacije dostupne su na internetskim stranicama Turističke zajednice Bjelovarsko-bilogorske županije 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!