Ako želite više od plivanja i sunčanja na bazenu, dođite u Veliki Grđevac

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

VELIKI GRĐEVAC – Kupališna sezona u Velikom Grđevcu u punom je jeku, ali osim kupanja, posjetiteljima je na raspolaganju i mnoštvo popratnih sadržaja, ističe ravnateljica Kulturnog centra Mato Lovrak, Zvjezdana Galkowski.

– Bazeni u Velikom Grđevcu uz same bazene i hidromasažu u jednom od bazena imaju i sportske terene za rekreaciju. Prije svega tu izdvajamo teniski teren za koji tenisači kažu da je odličan pa pozivamo sve tenisače i one koji to žele postati da dođu u Veliki Grđevac, unajme teren i rezerviraju ga te dođu igrati. Postoji i mogućnost unajmljivanja reketa, a mogu doći i sa svojom opremom. Tu je i odbojkaški teren, ali i biljar, stolni tenis i badminton – napominje. Galkowski navodi i koje su cijene iznajmljivanja terena i korištenja drugih dodatnih sadržaja po satu.

– Cijena korištenja sportskih terena za tenis je 35 kuna po satu s vlastitim reketima i lopticama, a 50 kuna s unajmljenom opremom. Teren za odbojku možete rezervirati za samo 20 kuna po satu, stolni tenis je 20 kuna po satu, a istu cijenu imaju i biljar i badminton. Vjerujem da je to dosta povoljno i da će biti zainteresiranih za dodatnu rekreaciju uz kupanje na bazenima Veliki Grđevac – ističe. Važno je podsjetiti i na radno vrijeme bazena.

– Radno vrijeme bazena je svakim danom osim petka od 9 do 21 sat, a petkom smo predvidjeli i malo noćnog kupanja pa je radno vrijeme od 9 do 23 sata – naglašava. Osim dnevnih, moguće je kupiti i poludnevne ulaznice za bazene.

– Možete tijekom tjedna za vrijeme od 9 do 13 sati platiti samo 15 kuna, a isto tako od 17 do 21 sat, odnosno od 17 do 23 sata petkom. Cjelodnevna karta je 25 kuna, za djecu do šest godina je besplatno, a za djecu do 12 godina cijena cjelodnevne ulaznice je 15 kuna – ističe ravnateljica Kulturnog centra Mato Lovrak te poziva sve da osvježenje i zabavu potraže na bazenima u Velikom Grđevcu.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!