Bjelovarski Područni ured HZMO-a ima novog predstojnika, evo što si je zadao za ciljeve

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Iz drugog pokušaja bjelovarski Područni ured Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje dobio je stalnog predstojnika. Riječ je o Nenadu Martinovskom, diplomiranom ekonomistu i donedavnom stručnom savjetniku u bjelovarskom Hrvatskom zavodu za zapošljavanje.

Martinovski je već stupio na dužnost, a za portal Klikni.hr otkrio je kakvi su mu planovi vezani uz spomenutu ustanovu.

-Prioritet PU u Bjelovaru, kratkoročan i dugoročan, je biti na usluzi korisnicima usluga, odnosno pružiti ažurnu i kvalitetnu uslugu radi provedbe obveznog mirovinskog osiguranja na temelju generacijske solidarnosti, postupka ostvarivanja prava na doplatak za djecu i prava na nacionalnu naknadu za starije osobe. Dugoročno i dalje želimo ostati primjer modernog javnog servisa korisnicima usluga za područje Bjelovarsko-bilogorske županije, koja jamči zakonitost i kvalitetu poslovanja te odgovoriti na zahtjeve korisnika u svim okolnostima i izazovima koji su pred nama – istaknuo je Martinovski.

Novi predstojnik posao je dobio temeljem javnog natječaja koji je raspisan u travnju. Nakon odlaska aktualnog bjelovarsko-bilogorskog župana Marka Marušića s čela Zavoda u lipnju prošle godine, ustanovu je kao v.d. predstojnica vodila dugogodišnja zaposlenica Jasna Križovan. Na prvi natječaj, koji je raspisan još u travnju prošle godine jer se Marušićev mandat bližio kraju, nije se javio nitko.

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!