‘Bedak’ Hrebak odgovorio Beljanu: Prvo obnovi svoje dvorište pa zavidi susjedu!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Bjelovarski gradonačelnik Dario Hrebak reagirao je na današnji Facebook ‘žalac’ šefa čazmanskih Komunalija koji je fotografirao puknuće vodovodne cijevi u Velikim Sredicama, napisavši kako je izjava da vodovodna cijev puca samo u Zagrebu je bedastoća. Time je očito aludirao na česte Hrebakove usporedbe uređenosti komunalne infrastrukture u Bjelovaru i Zagrebu. Nije trebalo dugo čekati na Hrebakov odgovor.

-Joj Ivek, pukao je priključak, ne cjevovod. Vjerujem da znaš da to nije isto. Šteta da ne provjeriš prije nego se pohvališ. Da, u Bjelovaru je na većini mjesta zamijenjena stara infrastruktura. Ostao nam samo još magistralni vodovod star 50 godina za zamijeniti. Budemo i to. Projekt spreman. Aglomeracija uspjela, pacijent živ, nitko u zatvoru. I da, u Zagrebu će i dalje pucati cijevi jer imaju staru mrežu koja se nije obnavljala. Pozdrav od “bedaka”. Hvala ti što paziš ne samo na naše cjevovode već i na priključke – napisao je Hrebak Beljanu. No, to mu nije bilo dovoljno pa je dodao i jedan post scriptum.

-P.S. Kako to da ti nisi Čazmi osigurao preko EU fondova aglomeraciju i obnovio sa EU novcem zastarjele cijevi po Čazmi. Kuda vi ispuštate otpadne vode obzirom da mi je poznato da Čazma nema pročistač otpadnih voda? Prvo obnoviti svoje dvorište, a onda možeš zaviditi susjedu. Puno posla imaš, treba krenuti raditi, na FB svatko zna raditi – opleo je Hrebak po koalicijskom partneru.

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!