UZNEMIRUJUĆE: Brutalan nokaut nemoćnog muškarca, vandala kaznila druga skupina mladića

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Nesvakidašnji incident u središtu Bjelovara. Na snimci koja kruži platformom WhatsApp vidi se kako mladić u parku prilazi starijem muškarcu koji se ne može braniti i brutalno ga nokautira!

Kako smo neslužbeno doznali, napadač je maloljetnik i samo dan kasnije osvetila mu se druga skupina mladića i njega brutalno pretukla.

Danas je na Instagramu objavio javnu ispriku, a kako su slike iz bolničkog prostora, jasno se vidi da je na liječenju zbog zadobivenih ozljeda.

Na ovakav događaj nije mogao ostati nijem ni bjelovarski gradonačelnik Dario Hrebak:

“Zgrožen sam ovakvim nasiljem u samom centru grada i u potpunosti ga osuđujem. Proslijedit ću ovaj video nadležnoj policijskoj postaji i zamoliti da se u idućim tjednima posebna pozornost u redovnoj policijskoj djelatnosti obrati upravo na sam centar grada jer ovo nije prvi sličan incident koji se dogodio,” odgovorio nam je na upit.

Doznajemo i da je policija upoznata s incidentom te da će razriješiti slučaj. U policiji smatraju kako je krajnje vrijeme da grad dobije video nadzor koji bi mnoge odvratio od sličnih napada, a policiji omogućio lakše i brže pronalaženje počinitelja.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!