Marušić: Suosjećam sa zabrinutim roditeljima i pozivam institucije da zaštite žrtve

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

O šokantnom slučaju pedofilije u bjelovarskoj Glazbenoj školi Vatroslava Lisinskog grad ne prestaje brujati već nekoliko dana, otkako je aferu otkrio portal Klikni.hr. O uznemirujućoj situaciji oglasio se sinoć bjelovarsko-bilogorski-župan Marko Marušić.

-Šokirao me slučaj profesora Glazbene škole koji se nalazi u pritvoru s optužbom za teško kazneno djelo pedofilije. S druge strane potreslo me pismo naše sugrađanke koja je u jednom lokalnom mediju s javnošću podijelila svoje potresno iskustvo od prije 12 godina s istim tim profesorom. Suosjećam sa svim zabrinutim roditeljima jer sam i sam roditelj malodobne djece. Izražavam punu potporu istražnim tijelima u otkrivanju ovakvih zlodjela i pozivam institucije i građane da maksimalno zaštite žrtve takvih zlodjela i pruže im potpunu zaštitu i razumijevanje – napisao je Marušić na Facebooku.

Bjelovarsko-bilogorska županija je inače osnivač Glazbene škole u kojoj radi okrivljeni profesor Z.S. Podsjetimo, on je pritvoren još početkom srpnja temeljem naloga Županijskog državnog odvjetništva, zbog sumnje da je seksualno iskorištavao djecu mlađu od 15 godina.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!