Šokantna priča koju je otkrio Klikni.hr postala je nacionalna tema, progovorili su i oni koji su do jutros zabijali glavu u pijesak

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Kad smo prije nekoliko dana nakon duge potrage dobili službenu potvrdu da u bjelovarskom policijskom pritvoru leži profesor Glazbene škole okrivljen za kaznena djela opisana kao “teška kaznena djela spolnog zlostavljanja i iskorištavanja djeteta” te “spolna zlouporaba djeteta mlađeg od petnaest godina”, znali smo da je priča velika i važna ma kako neugodna bila. Objavili smo je i sa svakom novom provjerenom činjenicom informirali naše čitatelje.

Među stotinama komentara potpore našlo se svega nekoliko “pacijenata” koji bi se šutnjom i pokrivenim očima borili protiv zla i zločina pa i onih za koje je pedofilija “malo drukčije ponašanje” prema djeci i maloljetnicima opisano u književnosti i na filmu.

Da, morali smo objaviti dostupne nam činjenice unatoč izuzetno neugodnom skandalu. Nakon što su vijest s portala klikni.hr prenijeli nacionalni portali i vodeće novine te državna novinska agencija, danas su to učinile i dvije televizije, RTL i HTV.

U našoj okolini na žalost postoje oni koji ne vjeruju i ne pokazuju nikakvu obvezu prema ljudima oko sebe, ljudima iz svog grada, ali naglo progovore kad im stigne upit iz Zagreba. Osobe koje nemaju povjerenja i odgovornosti prema svojim sugrađanima i susjedima, koji ne reagiraju na pozive vlastitih sugrađana, nego samo na one iz Zagreba, ne bi smjele obavljati bilo kakve odgovorne dužnosti.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!