Netko kod punice, netko na brodu, a netko na stadionu… Provjerili smo gdje se ovoga ljeta odmaraju poznati Bjelovarčani

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Sezona godišnjih odmora u punom je jeku, a spas od visokih temperatura mnogi traže na moru. Imaju li poznati Bjelovarčani u planu svoj zasluženi odmor provesti na obali, odlučili smo saznati iz prve ruke.

Bjelovarskog gradonačelnika Daria Hrebaka zatekli smo u pravo vrijeme – na godišnjem odmoru. A koja je njegova odabrana destinacija?

– Ljetujem već 20 godina u Biogradu na moru, od supruge obitelj ima ovdje mali apartman i tamo ljetujemo – ispričao nam je.

Najpoznatiji bjelovarski nogometaš Ognjen Vukojević ovo će ljeto provesti bez godišnjeg odmora.

– Ovog ljeta sam sa svojim klubom Dinamo Kijev, igramo europske utakmice Lige prvaka po Europi tako da ovo ljeto nema odmora, kao i većinu godina u mojoj igračkoj i trenerskoj karijeri – naglasio je.

Goran Navojec nije želio otkriti gdje on tijekom ljeta traži svoju oazu mira. No, ove godine mira neće ni biti.

– Ovo ljeto provest ću radno u Zagrebu – kratko nam je rekao.

Njegov kolega s dasaka koje život znače, Ivan Ožegović cijelo je vrijeme isticao kako mu nedostaju rodna Ivanska i Bjelovar.

Ivan Ožegović se toliko udomaćio na moru da je odradio jednu smjenu u trajektnoj luci kao ‘mali od konopa’

– Ja sam već mjesec i pol dana u Sumartinu na Braču, ali moram priznati da mi Bjelovar nedostaje više nego ikad. Tek sam sad shvatio da biti mjesec i pol dana na moru nema smisla. Ono hvali more, drž’ se kraja definitivno stoji. Na moru sam mjesec i pol dana i bit ću još toliko jer mi je žena na porodiljnom, ali nikad više ne bih bio na moru tri mjeseca. Lijepo je na moru, ali više volim biti u Ivanskoj i u Bjelovaru preko ljeta. Baš volim imati priliku raditi u kazalištu preko ljeta, to su mi čak najdraže probe. Ja sam imao tu priliku da sam često bio u bjelovarskom kazalištu u H-8 koji je hladan i tamo mi je bilo puno bolje nego na moru jako dugo – prisjetio se.

Srbijanski glumac rodom iz Bjelovara, Bogdan Diklić, ima nešto drugačiji plan za ljeto.

– Ja ljetujem kod kuće u Beogradu. Beograd je najljepši u ovo doba godine, nije gužva kao inače. Jesu velike vrućine, ali ja si rashladim stan, uključim klimu i tako malo knjiga, malo filmova, malo nekih drugih stvari. Sada sam u Zagrebu pa ću na možda dan, dva do Bjelovara, onda ću se opet vratiti u Zagreb i zatim kući u Beograd. A možda u drugoj polovici rujna odem kod prijatelja na more. Možda – napomenuo je.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!