Sutra tehnički pregled stadiona. Hoće li NK Bjelovar prvo kolo moći igrati na novom zdanju?

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Izgradnja novog Gradskog stadiona, vrijednog 23.5 milijuna kuna, je praktički gotova, a za sutra je najavljen tehnički pregled. Budući da u subotu počinje 2. HNL u kojoj u prvom kolu NK Bjelovar dočekuje NK Trnje, još nije sigurno hoće li zbog procedure ‘bijeli’ prvu utakmicu nove sezone igrati na novom stadionu. Sve to potvrdio nam je bjelovarski gradonačelnik Dario Hrebak. 

-Da, tehnički pregled imamo najavljen za četvrtak. Ne mogu obećati hoće li se prvo kolo igrati na novom stadionu, naime da bi HNS-u dostavili sve potrebne dokumente morate prvo obaviti tehnički pregled, ja vjerujem da će sve biti u redu, doslovno sam nekoliko puta  dnevno na gradilištu – rekao je gradonačelnik Hrebak i nastavio. 

-Tek kad dobijete uporabnu dozvolu možete ići prema HNS-u, e sad, sezona je godišnjih odmora, ne mogu garantirati da će HNS klubu pustiti licencu do subote. Mi pomažemo klubu da oni to ubrzano dobiju, no hoće li stići licenca do utakmice, dakle 20.8. ne mogu garantirati, ali vjerujem da se to sve može napraviti – kazao je gradonačelnik Hrebak. 

-Imali smo i puno sreće u vezi gradnje jer dok cijene luduju na tržištu mi smo sve radili po starim cijenama. Trava se fantastično primila iako je postavljena za vrijeme vrućina, zalijevali smo ju i stadion izgleda bolje nego sam i ja očekivao – kazao je gradonačelnik Hrebak. 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!