Brajdić odgovara stanarima Radićeve: Trudimo se grad održati čistim. Danas ćemo riješiti problem u vašoj ulici

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Jučer je portal Klikni.hr objavio članak kako su stanovnici ulice Antuna Radića ogorčeni što je njihova ulica nakon aglomeracije postala odlagalište otpada te da su bageri pregazili cvijeće koje su stanari sami posadili. Članak u cijelosti možete pročitati ovdje.

Na našem portalu u vezi te teme oglasio se zamjenik gradonačelnika Igor Brajdić.

-Hvala građanima što ukazuju na probleme. Malo manje hvala onima koji probleme stvaraju. No i jedni i drugi smo ljudi i nitko nije savršen. Zaista pokušavamo sve da Grad održimo čistim, urednim, sigurnim i sve više naprednim te se zahvaljujem svima koji doprinose tome – napisao je Brajdić i nastavio.

-Ovakvih “sitnih” ali životnih problema ima jako puno. Nedavno mi se javila Iva koja sa djecom ide na dječje igralište iza kavane Piaf i koje je bilo potrgano (tobogan). Danas je Senka objavila na profilu o smeću na Boriku. I jedno i drugo smo riješili. Što se tiče ul. Ante Radića sutra ću sa djelatnicima Komunalca obići teren te ćemo očistiti od smeća. Kontaktirao sam i atelje Marina te čim se stvore vremenski uvjeti za sadnju bit će zasađena trava i cvijeće. Hvala i Vama naravno – napisao je Brajdić.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!