Gradski bazen dobio enormno visoki račun za struju. Sezona se skraćuje za tjedan dana

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Gradski bazen Bjelovar bilježi uspješnu sezonu što se tiče prodaje ulaznica te broja članova koji su se ove godine upisali u Bjelovarski plivački kluba. No, energetska kriza i veliko poskupljenje cijene struje nije zaobišlo ni Gradski bazen zbog čega će ove godine svoja vrata zatvoriti malo ranije, točnije u nedjelju. 

-Dobili smo račun za struju za srpanj 120 tisuća kuna. To je strašan novac. Znali smo da će cijene skakati, štedjeli smo koliko smo mogli, ali jednostavno to je izgleda realnost sada. Zatvorit ćemo bazen u nedjelju iako bi mogli još tjedan dana raditi, ali nema smisla s ovakvim cijenama i to je to što se tiče ove sezone. Zatim onda još čekamo račun za kolovoz. Kažem, štedjeli smo koliko se moglo, na sve smo pazili, ali svi vidimo šta se događa – kazao je Marko Mihalinec predsjednik Bjelovarskog plivačkog kluba koji ističe da je sezona što se tiče svega ostalog uspješna. 

-Da se nije dogodila ova energetska kriza, bila bi vrhunska sezona. Prodali smo više od 27 tisuća ulaznica, više od 500 djece je prošlo kroz klub, nije bilo nikakvih problema i što se toga tiče svi smo jako zadovoljni – kazao je Mihalinec. 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!