Haeselesov ‘balavac’ iz Štefanja javno podupro splitske zviždače Plenkoviću

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

O mladoj nadi Hrebakovih liberala pisali smo prije prošlih izbora. Bio je među najmlađim kandidatima u županiji. Predstavio se i na portalu Moj faks:

Nositelj liste HSLS-a za Općinsko vijeće u Štefanju pokraj Bjelovara ima samo 21 godinu! Leo Valentić, rodom iz Općine Štefanje izjavio je za portal klikni.hr kako misli da bi u politici trebalo biti više mladih ljudi. Za povod ulasku u politiku istaknuo je i rad aktualnog gradonačelnika Hrebaka.

“On radi odličan posao u svim sektorima, već dugo nije bilo nekog tko je napravio toliko posla na toliko različitih područja”, pohvalio je mladi Valentić svog gradonačelnika kojega je stranački šef podržao preko društvenih mreža. “Podrška bjelovarskog gradonačelnika znači mi mnogo. Jako mi je drago da je prepoznao da i mladi ljudi mogu nešto napraviti”, nastavlja Valentić.

Leo studira računarstvo u Bjelovaru jer kako kaže, oduvijek ga je zanimao IT sektor. Trenutno radi za jednu zagrebačku IT tvrtku, no navodno se vraća svojim korijenima – u Štefanje.  “Htio bih se povezati sa svima. Glavni cilj bi mi bio da ne ostanu u glavama starijih one predrasude što će nam netko ‘balav’ da sjedi u vijeću i da ništa ne radi. To nije tako, htio bih dokazati drugima da ipak ima mlađih koji bi isto nešto pokušali napraviti, koji imaju neke svoje vizije. Htio bih prenijeti mišljenja mladih na starije kako bi oni shvatili da i mladi mogu nešto napraviti”, kaže.

‘Balavi’ Leo sada se proslavio na drugi način, objavom na Facebooku. Reagirao je na članak o zvižducima premijeru Plenkoviću na otvaranju EP u vaterpolu statusom: “Bravo Split!”. 

Čudno je da mlada nada i budućnost HSLS-a pozdravlja zvižduke premijeru u čijoj koaliciji sudjeluje i njegov šef te još jedan član stranke koji podupire vladajući HDZ. 

Šef Mladeži HDZ-a BBŽ Stipan Ćurak je konsterniran objavom: Ne mogu vjerovati da netko iz mladeži koalicijske stranke na nacionalnoj i na lokalnoj razini može podržati zviždanje predsjedniku Vlade koja je toliko toga napravila baš za nas  mlade ljude u Hrvatskoj. Sa sigurnošću više nego i jedna vlada do sada što konkretni podaci dokazuju, a mogao bih ih sve jasno pobrojati, kaže Ćurak zaključujući samo jednom rječju: sramota!


PODIJELI S PRIJATELJIMA!