Hrebak: Korzo nam je sada prioritet, Brajdić i ja redovito ćemo obilaziti radove!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Prije nekoliko dana, bjelovarski dogradonačelnik Igor Brajdić rekao je da nije zadovoljan trenutnim tempom radova na korzu. S tom se tvrdnjom slaže i gradonačelnik Dario Hrebak koji je istaknuo da se sada, nakon dovršetka novog gradskog stadiona, svi prebacuju na korzo.

– Bilo je određenih problema, nismo ni očekivali da ih neće biti. Međutim, imamo OK suradnju s izvođačima radova, rekli smo sa čime nismo zadovoljni. Igor je sad zadužen za taj dio, a ja ću koliko će biti mogućnosti i potrebe – navodi.

Naveo je da se trenutačno radi na još nekim projektima, poput izgradnje sortirnice i kompostane čija je vrijednost 60 milijuna kuna. No, svejedno će se truditi raditi na žili kucavici grada.

– U svakom slučaju, i Igor i ja osobno ćemo se sad prebaciti na korzo i praktički svaki drugi ili treći dan biti na korzu kako bi stvarno do početka listopada građani vidjeli konkretno kako bi to trebalo izgledati i da vide da to ide nekom svom kraju – naglašava.

Upravo je zbog veličine projekta on podijeljen u pet faza kako ne bi moralo sve biti raskopano. Naglasio je kako će se od sutra redovito održavati tjedne koordinacije s izvođačem radova, a radovi na korzu će biti prioritet u idućih godinu dana.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!