Jesenska sajamska manifestacija osim razgledavanja nudi i brojna predavanja, npr. o solarima…

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – 29. Jesenski međunarodni bjelovarski sajam održava se od 9. do 11. rujna, a uz bogat izložbeno-prodajni dio sadrži i edukativnu notu. Posebno bi se zanimljivo moglo pokazati predavanje ‘Sunčana strana ulice’ o solarnim panelima, ali to nije jedino predavanje koje će biti održano u tri sajamska dana.

-Gledali smo obuhvatiti što širi spektar tema u prvom redu vezanih uz poljoprivredu jer je i baza sajma zbog Državne stočarske izložbe takva. Bit će dosta aktualnih tema poput analize tla, predavanja vezana uz pčelarstvo, šumarstvo, uzgojne programe, predavanje o zbrinjavanju vune. Nastojali smo obraditi teme koje su aktualne i zbog promjena u zakonima – navodi direktor Bjelovarskog sajma Zlatko Salaj.

Dio predavanja organizira Bjelovarsko-bilogorska županija, a dio Ministarstvo poljoprivrede čiji će djelatnici sva tri dana biti na sajmu.

-Sajam je i prilika da naši poljoprivrednici dođu na štand ministarstva i pitaju što ih zanima jer neće nitko inače ići u Zagreb samo zato da postavi pitanje nekom iz ministarstva niti to može – kaže Salaj.

Ekipa s Bjelovarskog sajma predstavila se u Virovitici

PODIJELI S PRIJATELJIMA!