Zaboravite automobile, do gudovačkog sajma najugodnije je doći drugim vozilom

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Gudovac će ovog vikenda ponovno postati poljoprivredni i gospodarski centar regije, a odlazak na najveći hrvatski sajam zbog prevelikih gužvi, ali i radova na prilaznim cestama bit će pravi izazov.

Stoga je dobro znati da je Međunarodni jesenski bjelovarski sajam moguće posjetiti i besplatnim autobusom koji će u subotu i nedjelju svaki puni sat kretati s Autobusnog kolodvora u Bjelovaru, a pola sata kasnije vraćati se nazad s glavnog sajamskog ulaza. Prvi autobus s kolodvora kreće u devet sati ujutro, a posljednji u 17 sati. Zadnji autobus iz Gudovca vraća se u 18 sati.

S obzirom da je oko Autobusnog kolodvora u Bjelovaru mnoštvo slobodnih parkirališnih mjesta, a parking se ne naplaćuje od subote nakon 14 sati te u nedjelju, kombinacija automobil-autobus zna biti mnogo komfornija od samog automobila.

Ako vam iz nekog razloga ne odgovara putovanje autobusom, uprava Bjelovarskog sajma u suradnji s Gradom Bjelovarom i policijom uvela je, odnosno vratila određene dobre prakse.

Tako će se u slučaju velike gužve na glavnom sajamskom parkiralištu ponovno u funkciju staviti obilaznica na kojoj će biti dopušteno parkiranje, a posjetitelje će do ulaza u sajam također voziti autobusi koji će kretati svakih 20-ak minuta, najavio je direktor Bjelovarskog sajma Zlatko Salaj.
Što se pak tiče državne ceste u Gudovcu koja se još uvijek obnavlja, Grad Bjelovar u suradnji s Komunalcem ipak će sanirati tu prometnicu onoliko koliko je to moguće prije samog asfaltiranja, najavio je bjelovarski gradonačelnik Dario Hrebak.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!