Josip Pećina: Cilj je odigrati sezonu bez turbulencija i promovirati mlade igrače

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Rukometni klub Bjelovar u subotu u Dvorani europskih prvaka otvara novu sezone Premijer lige te će u prvom kolu ugostiti Trogir. Razgovarali smo s trenerom prve ekipe Josipom Pećinom koji nam je najavio novu sezonu. 

-Pripreme su trajale šest tjedana i odigrali smo osam utakmica. Dobro smo se pripremili, odradili smo dobre pripreme, dečki su spremni, uigravali smo razne kombinacije i posebno sam zadovoljan što su mladi pokazali dobar napredak – kazao nam je Pećina i nastavio. 

-Što se tiče noviteta, dakle otišli su nam Miličević, Vuleta i Živković, a došli su nam Valenčić, Vidović, Grizelj i mladi Trninić. Mislim da je ekipa dobro izbalansirana. U subotu igramo protiv Trogira, ići ćemo na pobjedu i nadam se da ćemo dobro otvoriti sezonu, a onda nakon toga idemo u Kutinu Moslavini – priča nam Pećina kojeg smo upitali što očekuje od nove sezone. 

-A bilo bi super kad bi u našoj skupini bili među prve tri ekipe, ali i drugi to planiraju tako da to neće biti ni malo lako. Ma glavno da odigramo sezonu bez turbulencija i da promoviramo mlade igrače – zaključio je Pećina. 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!