Otac Dalibor oduševljen potezom Općine: “Moj sin dobio je školski materijal premda ide u bjelovarsku školu”

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

VELIKO TROJSTVO – Obično kad neka državna ili lokalna jedinica nešto ne napravi ili napravi loše, svima su puna usta kritike. No, kada nešto odradi korektno, onda se svi pravimo da to ne treba naglašavati, napisao je gospodin Dalibor Petrović u jednoj Facebook grupi koja okuplja mještane Općine Veliko Trojstvo. Upravo ga je to potaknulo da naglasi kako je, nakon što je doselio na područje općine sa svojom obitelji, i njegov sin dobio radni materijal koji Općina osigurava putem svoje osnovne škole. Ne bi to bilo ništa neobično da njegov sin pohađa školu u Velikom Trojstvu, no to nije slučaj.

– Općina Veliko Trojstvo sufinancira nabavku školskog materijala, radnih bilježnica i pribora za djecu iz svoje općine preko škole. Mi smo se javili u Općinu iako je moj sin završio sedam razreda u II. osnovnoj školi u Bjelovaru, no računali smo da neće biti ništa od toga jer sve ide preko njihove škole. Međutim, oni su od nas tražili popis koji smo mi dostavili te su nam dovezli te materijale na kućni prag što je mene jako ugodno iznenadilo i onda sam u jednoj lokalnoj Facebook grupi pohvalio Općinu da stvarno vode brigu o svima – ističe te dodaje kako nije stvar u nekoliko stotina kuna, već u pristupu kojeg želi pohvaliti.

– Ja ne bih bio nimalo ljut i da to nisu učinili jer znam da to rade preko škole, a nabavljati set radnih bilježnica za samo jednog đaka koji ima drugačiji program nije uobičajeno jer su drugačiji udžbenici u Bjelovaru i u Trojstvu. Netko je ipak to trebao otići naručiti i kupiti, izgubite vremena na jednog kao na sto ostalih. To me fasciniralo – navodi Petrović.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!