Očekuje se oko sedam tisuća mladih, HRT će uživo prenositi misu s Gradskog stadiona

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – U subotu, 17. rujna, Bjelovarsko-križevačka biskupija koja je ujedno i najmlađa biskupija u Hrvatskoj će biti domaćin 11. Susreta hrvatske katoličke mladeži čije će geslo biti ‘Gore srca’. 

Organizatori očekuju dolazak oko sedam tisuća mladih koji će zajedno prisustvovati svetoj misi i prigodnom programu na Gradskom stadionu u Bjelovaru. 

-Obavljamo finale poslove, dakle pripremamo lunch pakete za naše mlade, razgovarali smo danas i sa policijom zbog mjera sigurnosti, ali sve ide po planu i sve je dobro organizirano – rekao nam je povjerenik za Pastoral mladih preč. Zoran Grgić i nastavlja. 

-Okupljanje mladih koji će doći iz svih župa će biti oko 15 sati u središnjem bjelovarskom parku gdje će biti izložene ponude domaćih OPG-a, coffe to go i druge stvari. Zatim malo poslije 15 sati krenut će procesija iz središnjeg parka prema Gradskom stadionu. Promet se neće zatvarati, eventualno koja sporedna ulica u neko kraće vrijeme. Na stadion će moći ući oni koji su se prijavili i dobili naše majice, inače očekujemo oko sedam tisuća mladih – kazao je preč. Grgić i dodaje. 

-Sveta misa će biti u 17 sati, a uživo će ju prenositi HRT 2. Dobro smo organizirani i mislim da će to biti jedan predivan dan u Bjelovaru – zaključio je preč. Grgić. 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!