Tko je čovjek koji je primitivno napao gradonačelnika Piraka pred kamerama?

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Članovi hrvatske Vlade predvođeni potpredsjednikom Tomom Medvedom u pratnji bjelovarsko-bilogorskog župana Marka Marušića i čazmanskog gradonačelnika Dinka Piraka obišli su danas nevremenom poharano čazmansko područje. Tijekom medijskog javljanja uživo, dok je ministar Medved davao izjavu, došlo je do incidenta. Jedan je građanin gurnuo gradonačelnika Piraka koji je stajao pored ministra. Iako je nasrtaj uznemirio okupljene, uključujući i novinare, što se vidi na snimci objavljenoj na FB profilu portala Klikni.hr, gradonačelnik Pirak ostao je pribran te je na incident samo odmahnuo glavom.

Kako neslužbeno doznajemo, Piraka je gurnuo njegov sugrađanin Dean Božić koji mu je u pretprošloj kampanji za lokalne izbore bio protukandidat za gradonačelnika. Božić je na izbore 2017. godine izašao kao kandidat stranke bivšeg župana, Damir Bajs Nezavisne liste. Pritom se nije proslavio, osvojio je 7,34 posto glasova birača, odnosno pretposljednje mjesto na ljestvici petero kandidata. Pirak je pobijedio, osvojivši u prvom krugu 56,15 posto glasova.

Što je Božićev motiv za današnji napad na gradonačelnika nije poznato, no Čazmanci kažu kako je u današnjem nevremenu stradala i njegova obiteljska kuća ispred koje su ministar Medved, župan Marušić i ostali članovi Vlade koji su stigli na mjesto nesreće davali izjave.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!