Bjelovarčane zabrinula fotografija dogradonačelnika Brajdića u bolnici

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Mnoge Bjelovarčane zabrinula je fotografija koju je svom profilu jučer objavio bjelovarski dogradonačelnik Igor Brajdić. Snimio se u bolničkoj sobi, uz kratku poruku da je operacija prošla dobro.

U rekordnom vremenu na objavu je reagirao velik broj njegovih sugrađana koji su mu poželjeli brz oporavak, a uskoro je i sam Brajdić na Facebooku objasnio zbog čega je zapravo hospitaliziran.

-Prije nekih 7-8 dana pojavila mi se kvrga na vratu koja je rasla. Obavio sam pretrage i zaključak je što prije operacija. Danas sam operiran i dosta dugo je trajala, 3 sata negdje sam bio u sali. Radi se o cisti veličine manje jabuke i koja je dosta duboko ukorjenjena što znači da je iznutra vec duže vrijeme bila prisutna. Što nisam mogao znati. Doktor smatra da nije zloćudno, a to su potvrdili i na ultrazvuku i CT sa kontrastom koji sam radio. Ipak, nalaz izvađenoga tijekom operacije će biti za 10 dana pa će tada biti i 100% potvrđeno, ali ne očekujemo drugačije mišljenje. Uglavnom, oporavak teče u redu i hvala osoblju Opće bolnice Bjelovar na prijemu, operaciji i odnosu! Operirao me dr. Grabovac sa svojim timom – napisao je Brajdić koji se, po svemu sudeći, ne misli dugo odmarati pa ćemo ga najvjerojatnije vrlo brzo vidjeti kako obavlja svoje uobičajene dužnosti.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!