Dan Grada s Bjelovarčanima proslavit će i premijer i predsjednik Hrvatskog sabora, evo kamo ih sve Hrebak vodi

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Bjelovarčanima u čestitare povodom Dana Grada ovoga četvrtka stižu premijer Andrej Plenković i predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković. Tu nam je informaciju potvrdio bjelovarski gradonačelnik Dario Hrebak koji ih je osobno i pozvao na najveću gradsku proslavu.

-Premijer je potvrdio dolazak, a s njim stižu i predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković i ministar prometa Oleg Butković – kazao nam je Hrebak.

Iako detalji posjeta još uvijek nisu službeno potvrđeni, neslužbeno doznajemo kako će se gosti u Bjelovaru pokloniti hrvatskim braniteljima, a premijer će se obratiti sudionicima tradicionalnog Mimohoda pobjednika. Šefovi Vlade i Sabora boravak u Bjelovaru, doznajemo, iskoristit će i za posjet novom nogometnom stadionu, a posjet će biti ‘zaokružen’ obilaskom gradilišta brze ceste i svečanim otvorenjem radova na posljednjoj dionici prema Bjelovaru.

-Drago mi je što će premijer Plenković biti na otvorenju radova jer je izgradnja ove ceste rezultat sinergije Grada Bjelovara i Vlade RH koja je dala ogroman doprinos ovom projektu kojim ćemo konačno spojiti Bjelovar sa Zagrebom. Ovo je povijesni trenutak za sve nas i posebno mi je drago što će radovi započeti na sam Dan Grada Bjelovara – istaknuo je Hrebak.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!