[FOTO] Direktori, inženjeri i radnici Podzemnog skladišta plina oličili dječji vrtić ‘Tratinčica’

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

GRUBIŠNO POLJE – Danas je održana hvalevrijedna volonterska akcija predstavnika izvođača radova Podzemnog skladišta plina Grubišno Polje koji su obojili zidove u dječjem vrtiću ‘Tratinčica.’

Ovoj akciji odazvali su se direktori, inženjeri i radnici tvrtki Monter, S.C.A.N., Macel plin, AD CON, Ivicom d.o.o, predstavnici investitora projekta izgradnje podzemnog skladišta plina u Grubišnom Polju i naravno, gradonačelnik Zlatko Mađeruh. 

Zajedničkim snagama uredili su i oličili zidove u Dječjem vrtiću ‘Tratinčica’. 

-S obzirom da smo ove godine bitno više prisutni u Grubišnom Polju želimo se na ovaj način odužiti svima na one sve možda neprilike koje smo stvorili našom povećanom aktivnošću kroz promet, neke gužve u gradu i stoga smo se odlučili na jednu volontersku akciju u suradnji s gradonačelnikom i ravnateljicom vrtića. Dakle, osvježili smo unutrašnjost vrtića. Svi naši partneri na projektu su se odazvali i zajedno smo to učinili i vjerujem da će biti još takvih akcija – kazao je Vlado Vlašić, direktor Podzemnog skladišta plina. 

Gradonačelnik Zlatko Mađeruh zahvalio je svim sudionicima na ovoj volonterskoj akciji. 

-Podzemno skladište plina je najveća investicija u povijesti Grada Grubišnog Polja  i zato svima onima koji učestvuju u tome mnogo zahvaljujem Posebno mi je drago da su tvrtke koje rade na tom projektu pokrenule i jednu lavinu humanitarnog i zajedničkog volontiranja u našem gradu. To je jedan val koji bi volio da prenesemo i na sve građane grada Grubišnog Polja koji imaju tu trunku dobrovoljnosti volontiranja, a volio bi da se taj val prenese i na cijelu Hrvatsku – kazao je gradonačelnik Mađeruh. 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!