Marušić: Nakon dovršetka brze ceste Zagreb-Bjelovar nećemo stati već ju nastavljamo dalje graditi kroz našu županiju

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Župan Marko Marušić istaknuo je kako se s izgradnjom posljednje dionice brze ceste Zagreb-Bjelovar neće stati s poboljšanjem cestovne infrastrukture u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji.

-Otvorenjem radova na izgradnji posljednjih 12 kilometara brze ceste Zagreb-Bjelovar prvi kilometri brze ceste uskoro stižu u našu županiju. Tu nećemo stati. Cesta će se, kako je jučer još jednom potvrdio i Predsjednik Vlade Republike Hrvatske nastaviti graditi dalje kroz našu županiju za što sam se snažno zalagao od kad sam preuzeo vođenje županije – naveo je župan Marušić i nastavio.

-Druga dobra vijest je poruka premijera Andrej Plenković o nastavku potpore Vlade pri otplati kredita naše Opće bolnice i njezinog opremanja, kako ta obveza ne bi pala na leđa stanovnicima naše županije. Zajedničkom sinergijom lokalne i regionalne samouprave s Vladom, nastavljamo ispunjavati naša predizborna obećanja i našim stanovnicima omogućujemo ono što su godinama čekali- bolji i kvalitetniji život i održivi razvoj – kazao je župan.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!