ŽRK Bjelovar poziva djevojčice da im se pridruže! Trenirat će ih vrhunski treneri

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Ženski rukometni klub Bjelovar traži nove rukometašice koje se žele okušati u tom vrlo značajnom sportu za grad. Točnije, ponovno se pokreću “Minići”, a upisati se mogu djevojčice rođene od 2012. do 2015. godine. Treninzi bi krenuli u utorak 4. listopada.

– Utorkom i četvrtkom treninzi bi bili od 19 do 20 sati, a subotom od 10 do 11 sati. Za početak bi djeci trenerica bila naša igračica te profesorica kineziologije Antonia Oremović, a uz nju bi bio Robert Petrač – kaže voditelj škole rukometa Milan Prihić.

Savjet roditeljima i djeci je da se na prva tri treninga dobro upoznaju s rukometom kako bi bili sigurni je li to pravi sport za njih.

– Ako se djetetu svidi i zainteresirano je, onda ćemo sukladno tome sve dogovarati – dodaje.

Broj mjesta nije ograničen jer termina za srednjoškolsku dvoranu, gdje će se treninzi održavati, ima dovoljno. Kroz godine u prošlosti volje za rukometom je bilo pa se u ŽRK Bjelovar nadaju da će se takva tradicija i nastaviti.

– Bjelovar je rukometni grad, što preko rukometaša, što preko rukometašica. ŽRK Bjelovar ima sjajne rezultate i natječu se u najboljoj ligi u Hrvatskoj. Odmah su iza Podravke i Lokomotive što je lijepa pozivnica mladim curama koje se žele baviti tim sportom – zaključuje.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!