Dario Hrebak: Neće me zastrašiti poluprijetnje onih koji pod okriljem noći bacaju mobitele u Savu

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Bjelovarski gradonačelnik i saborski zastupnik Dario Hrebak dobio je poruku Dragana Kovačevića, bivšeg direktora Janafa osumnjičenog za primanje mita, koju smatra poluprijetnjom. O njoj je izvijestio javnost na današnjoj tiskovnoj konferenciji.

“Jučer popodne dobio sam poluprijeteću poruku od Dragana Kovačevića da će me tužiti za sve ono što je izneseno, a sve ono što sam čitao u medijima kao što ste i vidi, a što je preseno i što je USKOK ustvrdio. Da ne govorimo upravo o ovim bacanjima mobitela pod okriljem noći, da ne govorimo o gotovini, da ne govorimo o nesrazmjeru imovine. Ja smatram da je to nedopustivo. To je njegovo pravo da kazneni progon pokrene protiv mene, ali ja smatram isto tako da je to i pritisak na saborskog zastupnika upravo u jeku cjelokupne ove priče oko Antikorupcijskog vijeća”, kazao je Hrebak.

Poruku koju mu je uputio Kovačević prenosimo u cijelosti i bez intervencija:

Poštovani gospodine Hrebak,
Samo vam najavljujem da ću vas tužiti zbog današnjih javnih izjava na N1 televiziji i to stoga sto ste rekli da sam nosio novac u vrećama za smeće i drugo da imam potvrdjeni nesrazmjer od 14,4 mil kn.
I jedno i drugo je gruba povreda i zlonamjerno optuživanje jer moj novac koji nije ukraden nego je samo gotovina s poznatim porijeklom nije bio u nikakvim vrećama za smeće i drugo nesrazmjer je mišljenje vještaka kojem smo digli kaznenu prijavu za lazno vještačenje i lazno mišljenje.
Da ste se potrudili a ne paušalno govorili i čitali sto piše u naručenim tekstovima koje naručuju ljudi oko vašega velikoga vodje onda bi nasli dva revizorska izvješća koja pokazuju da obitelj Kovacevic ika svu imovinu legalno stečeno.
Vidjeli bi takodjer da plaćeni vještak od Uskoka ne uzima veći dio prihoda obitelji Kovacecic a kaleni duple rashode.
Zbog vaših zlonamjernih i huskaskih izjava postupiti ćemo kso i prema svima koji zlorabe svoj položaj dužnosnika da kleveću druge.
I na kraju puno sam vjerodostojniji čovjek od vas i takvih kao sto ste vi a o tome jessm li kriv ili nisam nećete odlučivati vi i Plenkovic nego Sud mada bi voljeli da je drugačije, ali na vasu žalost iz ove farse izlazim bez ijednoga dokaza i sa dvije trećine optužnice od koje se odustalo jer nema nikakvih elemenata a za preostalo je ostala samo laz i vaša želja da se politički osvecujete.
Želim vam ugodan dan uz priopćenje da vam razjasnim kako ste u potpunom krivu ali bez pretenzije da ista shvatite i prihvatite.
Lp
Dragan Kovacevic


PODIJELI S PRIJATELJIMA!