KK Borik se iz Pariza može vratiti visoko uzdignute glave

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR/PARIZ – Igrači Košarkaškog kluba Borik Bjelovar se sa završnice World Toura 3×3 košarke u Parizu vraćaju uzdignute glave, s porazom i pobjedom. U prvoj utakmici su sa 21:11 izgubili od srbijanske ekipe Čačka čiji je igrač Andrew Kelly za Bjelovarčane bio nerješiva enigma. U toj utakmici realno nisu ni imali šanse, priznaje predsjednik kluba Ivan Šiprak.

-Protivnici su bili izuzetno raspoloženi i odigrali lijepu, kvalitetnu tekmu. To je jednostavno tako u sportu, ima boljih ekipa i kada te netko pobijedi na taj način samo mu stisneš ruku, kažeš ‘svaka čast’ i ideš dalje – iskren je Šiprak.

U drugoj je utakmici Borik s 21:18 slavio protiv Atene. To nije bilo dovoljno za prolaz u posljednju fazu natjecanja, ali nema mjesta razočaranju.

-Opći dojam je jako dobar, napravili smo puno, otišli gdje nikada nismo bili i otišli smo vidjeti gdje smo u odnosu na svjetske ekipe. Pobjeda i poraz su u ovom trenutku zadovoljavajući za nas – kaže Šiprak.

Kada su ove godine osnovali klub nisu, kaže Šiprak, ni sanjali da će postati državni prvaci 3×3 košarke i izboriti svoje mjesto u svjetskoj eliti u Parizu tako da je prva sezona nadmašila sva njihova očekivanja.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!