Ove nedjelje istražite što sve nudi Veliko Trojstvo

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Peta Jesen na Bilogori očekuje nas ove nedjelje, a bit će to i nova prilika da oni koji nisu, saznaju zašto je ta manifestacija prošle godine dobila i nagradu Suncokret ruralnog turizma.

– Ono na što smo se bazirali: puno sadržaja za djecu, raznih radionica i upoznavanja s jeseni. Bit će i raznih konjičkih igara poput jahanja i prikaza naših Bjelovarskih Graničara-Husara, čitave postrojbe – najavljuje Marko Kutanjac, načelnik Općine Veliko Trojstvo.

Ove godine na manifestaciji imaju i neke nove goste, HPD Bilogoru.

– Prvi je ovo put da dolaze planinari, prošle godine su bili spriječeni, ali ove godine smo ih na vrijeme kontaktirali. Tako da iz šume Lug oni kreću prema Trojstvu u 9, a Druga biciklijada kreće s našeg Korza u 10 pa se nadamo da ćemo se svi u 11 okupiti i svečano otvoriti Jesen na Bilogori – pojašnjava.

U Velikom Trojstvu predstavit će se ove godine preko 30 izlagača.

– Nadam se da će se iduće godine prijaviti još više izlagača i udruga, lokalnih i nacionalnih, koje će pokazati sve ono što oni rade. Uz sve ono što je prikazano do sada nadam se da će na taj način manifestacija izaći iz okvira Općine i Grada, da će biti prepoznato na nacionalnoj razini – rekao je domaćin Manifestacije, Goran Đurđević.

FOTO: TZ BBŽ


PODIJELI S PRIJATELJIMA!