Ni dva mjeseca nakon raspisanog natječaja ne zna se tko će biti ravnatelj KMC-a

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Iako je javni natječaj za imenovanje ravnatelja Kulturnog i multimedijskog centra Bjelovar pokrenut još prije dva mjeseca, i dalje je nepoznato tko će sljedeće četiri godine biti na čelu bjelovarskog kina. Krije li se razlog u sezoni godišnjih odmora tijekom kolovoza, standardnoj inerciji ili pak političkim spletkama u pozadini nikad nećemo doznati, ali pred sporom birokracijom nalazi se samo dva izbora. Ili će potvrditi Denisa Hladiša kao novog-starog ravnatelja ili će poništiti natječaj, za što je teško pronaći i formalni, a i bilo kakav drugi razlog.
Naime, na javni natječaj prijavila su se dva kandidata. Kako neslužbeno doznajemo, uz aktualnog ravnatelja prijavio se i Matija Jakšeković, glumac i producent javnosti najpoznatiji kao trgovac Vlado Krunčić iz Bibinog svijeta.
No, s obzirom da su pravila natječaja propisala da kandidati osim diplome i predloženog programa rada moraju i imaju i konkretno petogodišnje radno iskustvo na poslovima iz područja kulturne djelatnosti, samo je jedan kandidat ispunio uvjete. Riječ je, dakako, o već spomenutom Hladišu.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!