U bjelovarsko kino stigao novi, laserski projektor. Cijena? Za past u nesvijest…

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Bjelovarski KMC bogatiji je za novi, moderni projektor vrijedan pola milijuna kuna. 

-Neke stvari predstavljaju standard, kino je takav projekt koje se ne pita kad će se vratiti uloženo novac već da li ono zadovoljava potrebe građana. Odlučili smo opremiti kino s najmodernijom opremom. Dakle s laserskim projektorom. Ukupna vrijednost projektora je pola milijuna kuna. Grad Bjelovar je za tu svrhu osigurao 200 tisuća kuna, a KMC se javio na natječaj ministarstva kulture i osigurao je dodatnih 300 tisuća kuna – kazao je gradonačelnik Hrebak. 

Ravnatelj KMC-a Denis Hladiš istaknuo je da je dobivanje novog projektor najveća sreća svima koji se bave kino prikazivačkom djelatnošću. 

– Mi smo sada sigurni barem 10 godina. Stari projektor odradio je lavovski dio posla, dakle u ovim osam godina je kroz kino prošlo 220 tisuća ljudi, napravljeno je oko 4500 projekcija, radimo šest dana u tjednu, dakle novi projektor će se naraditi, ali za razliku od onog prijašnjeg ovaj je puno pouzdaniji, puno kvalitetniji, slika će biti dobra. Proizvođač garantira 40 tisuća radnih sati – kazao je ravnatelj Hladiš. 

Stoga, kinooperater i voditelj tehnike KMC-a Zoran Maltar dobio je u ruke na korištenje vrhunski projektor. 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!