[FOTO] Policija zaplijenila 225 kilograma trave na plantaži u okolici Bjelovara

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Bjelovarska policija izvijestila je u srijedu o zapljeni 225,26 kilograma kanabisa u procesu sušenja koji se nalazio u vikendici u okolici Bjelovara u vlasništvu 50-ogodišnjaka sa šireg zagrebačkog područja.

Prema policijskom izvješću, do zapljene je došlo u sklopu kriminalističkog istraživanja zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama nad dvojicom 50-godišnjaka i 47-godišnjakom sa šireg zagrebačkog područja.

Sumnja se da su zajedno i po dogovoru proizvodili, prerađivali i htjeli prodavati kanabis tijekom ove godine sve do 18. listopada u okolici Bjelovara u vikend kući i na zemljištu u vlasništvu 50-godišnjaka.

Pretraga vikendice obavljena je listopada temeljem naloga Županijskog suda u Bjelovaru, a u prostorijama vikend kuće u fazi sušenja pronađeno 225,26 kilograma droge Cannabis-marihuane u fazi sušenja, a koja je od 50-godišnjaka privremeno oduzeta.

Obojica 50-godišnjaka i 47-godišnjak su uhićeni te su predani pritvorskom nadzorniku ove policijske uprave u zakonskom roku i protiv njih slijedi kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Bjelovaru.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!