Bjelovarski HSLS ima novog predsjednika, evo što će mu biti prvi cilj

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

GO HSLS Bjelovar danas je na svojoj redovnoj izbornoj skupštini jednoglasno odabrao novoga predsjednika, izvijestili su iz te stranke. Radi se o Igoru Brajdiću, zamjeniku gradonačelnika Grada Bjelovara, koji će na spomenutoj funkciji tako zamijeniti Maria Holičeka.

Brajdić je zahvalio na potpori te naglasio da ga ne zanima politikanstvo već dobri projekti za Bjelovar.

-Prije svega zanimaju me ljudi jer grad su ljudi. Zanima me uključivost različitih mišljenja koja će doprinijeti dodatnom kreiranju i zamahu gospodarskog, kulturnog, zdravstvenog, sportskog  i svakog drugog životnog ozračja u Bjelovaru. Ne zanima me politička trgovina, a to sam dokazao i na županijskoj razini gdje HSLS nije tražio niti dobio niti jednog ravnatelja, direktora ili pročelnika. Preuzeli smo odgovornost u Županijskoj skupštini gdje HSLS ima predsjednika. Ovim putem najavljujem i pobjedu na izborima za mjesne odbore u Bjelovaru koji će se održati u siječnju 2023. godine. Kandidirao sam se da pobijedimo – rekao je Brajdić.

Uz Brajdića imenovano je 5 potpredsjednika – Zlatka Pemper, Bruno Zadro, Goran Romek, Siniša Knezić i Mario Holiček. Gradski izvršni odbor sastoji se od 14 članova, a tajnica stranke je Željka Kolarić.

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!