Išaran novi Hajdukov mural kod I. osnovne škole. Slijedi li osveta nad Dinamovim kod bazena?

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Bjelovar je podijeljen grad kada su u pitanju Hajduk i Dinamo i teško je reći čijih navijača ima više. Geografski gledano, to je pomalo neobično s obzirom da se Bjelovar nalazi samo 80-ak kilometara od ‘plave’ metropole. No, s druge strane, slična je situacija i u Šibeniku koji se nalazi u blizini ‘bijelog’ Splita. 

No, držimo se Bjelovara.

Već par godina garaže u Ulici Andrije Mohorovičića koje preko livade gledaju prema bjelovarskom bazenu krasi veliki mural posvećen Dinamu s potpisom ‘Bad Blue Boys Bjelovar’. A nedavno je jedna garaža u blizini I. osnovne škole ukrašena muralom u čast Hajduka. 

No, samo nekoliko dana poslije oslikavanja, grb Hajduka na tom muralu je išaran oznakom BBB što je naljutilo mnoge bjelovarske hajdukovce. 

-Nismo nikada ni pomišljali im išarati njihova dva murala u Mohorovičeićevoj ulici, neka ih, zašto bi to napravili. A onda ovaj lijepi Hajdukov mural kreteni išaraju samo par dana nakon oslikavanja. Šta bi mi sada trebali, ko djeca išarati njihov usred noći? Nećemo to napraviti naravno, barem ne mi, ali kakav je to idiotizam – rekli su nam u neformalnom razgovori dvojica navijača Hajduka iz Bjelovara. 

Najbolje bi bilo kada bi se Hajdukov što prije vratio u prvotno stanje i da više nitko ne dira ničiji.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!