[FOTO] Mladost u pet minuta razbila Osijek. Bjelovaru bod na teškom gostovanju

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

MLADOST Ž. – OSIJEK II  3-0 

Mladost Ž: Ilinčić, Herceg, Brezina, Jakšić, Jajalo, Kožarić, Bošnjak, Baraban, Raužan, Šuto, Franceković.

Osijek II: Sajko, Barišić, Bukvić, Polanec, Verhas, Lišnić, Galušić, Prekodravac, Ivandić, Tankosić, Stokić. 

Strijelci: 1-0 Jajalo ‘39, 2-0 Baraban ‘41, 3-0 Baraban ‘44

-Nakon povijesne kup utakmice s Hajdukom, Mladost iz Ždralova se vratila obvezama u prvenstvu te je na ‘Brdu’ ugostila momčad Osijek II. Sve je bilo riješeno u fantastičnom prvom poluvremenu i to samo u pet minuta. Na početku utakmice Mladost je zaprijetila preko Jajala, ali je vratar Sajko odlično reagirao. Nakon nesmotrenog poteza Francekovića, napadač Osijeka Lišnić se našao gotov sam pred vratima Mladosti, ali je Ilinčić vrhunski reagirao. Tempo je u prvih pola sata bio na izrazito visokom nivou, poluprilike su se redali na obje strane i gledatelji su zaista mogli uživati. 

A onda je krenuo petominuti show. 

Jajalo je u 39. minuti s lijeve strane odlično primio loptu te preciznim udarcem matirao vratara Osijeka. Tek kada se krenulo s centra novi gol. Kožarić je fantastično uposlio Barabana koji matira Sajka u 41 minuti. Osijek je tada izgledao potpuno izgubljeno što je Baraban opet iskoristio nakon odličnog ubačaja s lijeve strane te s pet metara uletio i zakucao loptu u mrežu. Bila je to 44. minuta.

U nastavku je velika nervoza kod Osijekovih igrača izašla još više na vidjelo što je dovelo do drugog žutog kartona i isključenja inače ponajboljeg igrača Osijeka Filipa Lišnica. Posljednjih pola sata utakmice Mladost je promašilo nekoliko čistih prilika i rezultat je svakako mogao, a i trebao biti veći. 

 

NK BELIŠĆE – NK BJELOVAR 0-0

NK Bjelovar je danas gostovao kod Belišća. Igrači trenera Bilobrka odigrali su dobru utakmicu, a pred kraj susreta su čak imali odličnu priliku koja nije bila realizirana tako da je susret završen 0-0. NK Bjelovar sada ima 25 bodova, dok Mladost iz Ždralova 2. 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!