SALAJLAND – Božićna priča ove godine priprema nove atrakcije i aktivnosti

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Najpopularnija božićna priča u Hrvatskoj ove godine će svoja vrata otvoriti 25. studenog. Naravno, radio se o Božićnoj priči obitelji Salaj u Grabovnici koja će sve posjetitelji uveseljavati punih 45 dana. Pripreme za veliko otvorenje su već duže vrijeme u tijeku – rekli su iz obitelji Salaj. Inače, radno vrijeme Salajland će biti od 15 do 21 sat uključujući i vikende.

Novi dizajn imanja

-U sezoni 2022/2023 vas očekuje mnoštvo novih atrakcija i aktivnosti, a sve u okruženju više milijuna lampica koje se protežu na prostoru imanja Salaj. Nastavljamo tradiciju da svake godine mijenjamo postav oblika i boja na cijelom imanju, pa čak i oni posjetitelji koji su uživali na imanju proteklih godina očekuje čarolija kakvu do sada nisu doživjeli. Cijele godine radilo se na dizajnu i rasporedu novih svjetlosnih kreacija, te mnoštvu novih drvenih figura načinjenih motornom pilom g. Martina Reichmanna njemačkog kipara i umjetnika, koji je od lokalno pronađenog drveta načinio likove baš za nas, nešto što se rijetko viđa na ovim prostorima, a postala je tradicija na našem imanju – naveli su iz obitelji Salaj.

Vrhunska gastronomska ponuda

-Osim velikih božićnih jaslica, prezentacije Isusove grobnice u starom kamenolomu i obilja božićnih ukrasa, tradicionalnih božićnih pjesama kako bi se ozračje učinilo savršenim, dobro je planirati svoj izlet tako da imanje posjetite u sumrak nakon kojeg svakog dana posjetitelje očekuje vatromet dok se šeću brojnim puteljcima, mostićima i prolazima, a za okrepu će biti zaduženi restoran na samom imanju, koji nudi odličnu gastronomsku ponudu po pristupačnim cijenama, te dodatni gastronomski objekti. Sve uz miris kuhanog vina i čaja – kazali su iz obitelji Salaj te dodali da će Božićna priča biti otvorena do 8. siječnja 2023. godine.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!