Marušić i Hrebak: Hrvatska će se kvalificirati u sljedeći krug, a onda je sve moguće

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Bjelovarsko-bilogorski župan Marko Marušić i bjelovarski gradonačelnik Dario Hrebak unijeli su živost u lanjskoj lokalnoj kampanji ističući kako su srce svoje mladosti ostavili na gudovačkom nogometnom igralištu u NK Lasti. Nekada timski igrači, a danas usto i koalicijski partneri uvjereni su da će se Hrvatska uspjeti kvalificirati u sljedeći krug i na Svjetskom prvenstvu u Kataru ostvariti odličan rezultat.

„Kao i svi navijači, jedva sam čekao da počne prvenstvo. U srijedu kreće prva naša utakmica, nadam se prvo prolasku skupine, a onda dalje je sve moguće. Bio bih zadovoljan s jedan nula protiv Maroka”, poručuje župan Marušić. Pobjedu očekuje i gradonačelnik Hrebak koji nije baš oduševljen organizacijom.

„Očekujem pobjedu, ali nekako mi je mlak cijeli osjećaj tog prvenstva, loše je organizirano, nemam uopće osjećaj da se nešto igra. Očekujem pobjedu naših, očekujem dobru igru i da će naša reprezentacija unatoč svim ovim nedostacima ipak ostvariti dobre rezultate i proći u iduću fazu natjecanja”, prognozira gradonačelnik Hrebak.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!