Vraća se Božićni gala koncert! Evo tko će sve nastupiti

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Zorica Kondža, Ana Rucner, Pero Galić, Mario Battifiaca, Martina Đurđević, mladi pjevači u čijim smo izvedbama imali priliku uživati u A-strani, Voice-u i emisiji Volim Hrvatsku Bruna Oberan i Alen Đuras te bjelovarski ženski zbor Vox Feminae uz pratnju orkestra kojim će ravnati Ante Gelo pripremaju pravu glazbenu poslasticu za bjelovarsku publiku.

Naime, nakon dvije godine pauze uzrokovane pandemijom, vraća se Božićni gala koncert koji će se održati 20. prosinca u 20 sati u bjelovarskom Domu kulture. Uz novo mjesto, ovogodišnje izdanje najglamuroznijeg bjelovarskog događanja donosi još nekoliko novosti.

Generalna proba za publiku

-Ove godine ćemo za publiku otvoriti generalnu probu. Zapravo, to nije ništa neuobičajeno u svijetu koncerata i kazališnih predstava, a pravim glazbenim sladokuscima generalne probe mogu biti čak i mnogo zanimljivije od samog koncerta. Naime, na njima se program zaustavlja kako bi se izbrusili posljednji detalji. Također, rekao bih da generalne probe za mlađu publiku, posebno školarce, mogu imati edukativni karakter jer imaju priliku vidjeti kako nastaje koncert – kazao je producent koncerta Mladen Medak Gaga. Kada je riječ o samoj cijeni karata, ona iznosi 120 kuna za parter te 100 kuna za balkon, dok će cijena ulaznica za generalnu proba biti upola niža. Sama prodaja karata počinje 1. prosinca u bjelovarskom kinu, ali i online što je još jedna novina ovogodišnjeg koncerta.

Na HRT-u

-Vjerujem da će publika uživati u zvuku ovogodišnjeg Božićnog gala koncerta. Izvođači su, prije svega, vrhunski glasovi, a Ante Gelo i ja smo pomalo omekšali zvuk jer nam je cilj bio napraviti ga još pitkijim. Osim toga, renovirani Dom kulture će donijeti jednu intimniju atmosferu koja je divna kulisa za božićni koncert. Bit će to pravi spektakl – najavio je Gaga otkrivši kako će ove godina više izvedbi biti na hrvatskom jeziku te kako će voditeljsku palicu preuzeti bjelovarski glumac Ogi Milovanović dok će sam koncert snimati za HRT. Dodajmo tome i da su organizatori 18. Božićnog gala koncerta udruga Bjelovart i bjelovarski Kulturni i multimedijski centar.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!