Bojan Šalamon iz Zaprešić Boysa za Klikni.hr: ‘S našom novom pjesmom Vatreni će ostvariti veliki uspjeh’

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Zaprešić Boysi ni ovog puta nisu razočarali navijače hrvatske nogometne reprezentacije. Na putu obrane svjetskog srebra ili napada na zlato, Vatrene će bodriti uz navijačku pjesmu naslova ‘Jutrom kad se budim’.

Bojan Šalamon, član Zaprešić Boysa i čovjek koji je zaslužan za aranžman pjesme za Klikni.hr pojasnio je kako je došlo do nove navijačke pjesme.

-Od nas se očekuje da za svako prvenstvo napravimo neku navijačku pjesmu. Naravno da to nije jednostavno, ali nastojimo zadržati neku visoku ljestvicu i da navijači budu zadovoljni – kazao je Šalamon i dodaje.

-Pjesmu smo naravno mi stvorili, dakle tekst je pisao Marko Novosel, autor glazbe je Natko Smoljan, a moja malenkost aranžman. Inače, odlučili smo napraviti mali zaokret, radimo i na novom repertoaru kojeg objavljujemo na društvenim mrežama i našim servisima koji nije isključivo navijačkog karaktera nego su tu i domoljubne pjesme i mislimo se razvijati u smjeru da nismo samo bend za kojeg se čuje samo kada je neko sportsko prvenstvo – zaključio je Šalamon.

Pjesmu možete poslušati ovdje.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!